Veerman Wooncentrum

Adres: Julianaweg 151
Postcode: 1131 DH Volendam
Telefoon: 0299-366788
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Thoom Veerman
E-mail: [email protected]

Over Veerman Wooncentrum:

Luxe topmerken met een prachtige uitstraling

Luxe topmerken met een prachtige uitstraling ontdekken? Wooncentrum Veerman is de woonwinkel voor luxe meubelen van topmerken. De prachtige uitstraling komt bij ons in de meubelzaak goed tot z’n recht, zodat u een goed beeld krijgt van de aanwinst voor uw eigen interieur.

We bevinden ons op de woonboulevard, waar we er bij ons in het wooncentrum graag voor zorgen dat u inspiratie op kunt doen voor een nieuwe bank, een mooie nieuwe tafel of wellicht een compleet interieur. Stijlvol modern of liever statig en klassiek? We zorgen er met de meubelen van topmerken voor dat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Woonwinkel met luxe meubelen

Wooncentrum Veerman is de woonwinkel met luxe meubelen. We helpen u graag op weg met kleurcollega’s en uitleg over de verschillende materialen, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. We helpen u graag uw droominterieur te realiseren of zorgen er met de meubelen voor dat u een nieuw topstuk kunt toevoegen.

Bij ons in de woonwinkel helpen we u graag gordijnen, het behang, de vloeren en de meubels op elkaar af te stemmen. Er ontstaat een prachtig geheel, dat een belangrijke mate van rust uitstraalt.

Persoonlijke meubelzaak voor maatwerk

Bovendien hanteren we bij ons in de meubelzaak een persoonlijke benadering. We vragen u graag naar uw woonwensen of foto’s van het huidige interieur. Op basis daarvan gaan we in de meubelwinkel op zoek naar meubelen die daar op een goede manier op aansluiten. Daarnaast bieden we tal van mogelijkheden tot maatwerk, zodat de meubels aansluiten bij uw specifieke wensen.

Luxe meubelen van topmerken komen ervaren bij ons in de woonwinkel? Kom naar de showroom op de woonboulevard. We nodigen u graag uit bij Wooncentrum Veerman, zodat u de diverse meubels zelf kunt komen uitproberen.

www.wooncentrumveerman.nl


« Terug naar sponsoroverzicht