Waterland Accountants

Adres: Gorslaan 18
Postcode: 1441 RG Purmerend
Telefoon: 0299 434561
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: André Karregat
E-mail: [email protected]

Over Waterland Accountants:

Financiële rust. Welke ondernemer wil dat niet? Je geen zorgen hoeven maken over de cijfers. Weten dat het goed is. En goed blijft gaan. Al je tijd kunnen besteden aan je onderneming. Aan groei, succes, plezier.

Waterland Accountants is daar elke dag mee bezig. Samen met haar klanten. Wij kijken graag naar morgen, naar de toekomst. Daarom werken wij graag met ambitieuze ondernemers. Van starters met een goed idee tot aan doorgewinterde MKB-ers die naar ‘the next level’ willen.

Om dat te realiseren, bieden wij een bredere dienstverlening dan de standaard accountant. Beschikken we over adviseurs die alles weten over financiële planning en risico-analyse. En we gaan nog verder. Met een Bedrijfsadviseur die u kan ondersteunen op het vlak van efficiency in processen, samenwerking binnen uw team(s) en uw persoonlijke groei als manager. Waardoor ondernemers nog beter gaan ondernemen. En natuurlijk regelen we ook de boekhouding, salarisadministratie en de belastingaangiftes. Maar dat spreekt voor zich.

Waterland Accountants werkt aan haar toekomst. Door te werken aan de toekomst van haar klanten. Samen bouwen aan een betere onderneming. Samen op weg naar succes. Want SAMEN WERKT BETER.

www.watacc.nl


« Terug naar sponsoroverzicht