Seizoenkaart 2023-2024

Wát een Eredivisie-seizoen! Veertien jaar na ons laatste jaar in de Eredivisie heeft FC Volendam bewezen een aanwinst te zijn voor het hoogste niveau. Niet alleen op voetbalgebied, óók qua sfeer en beleving in het Kras Stadion. Niet voor niks presteert FC Volendam uitstekend in eigen huis. Daar hebben de supporters een belangrijk aandeel in. We hebben jullie nodig, ongeacht in welke divisie we volgend seizoen spelen. Stel jouw stoel daarom snel veilig en verleng jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024. Ook vind je op deze pagina informatie voor mogelijke nieuwe seizoenkaarthouders.

Herindeling

De afgelopen weken is de ticketafdeling van FC Volendam druk bezig geweest met de herindeling van seizoenkaarthouders in het Kras Stadion. Zoals bekend was FC Volendam genoodzaakt om de Hekside te verplaatsen naar de Pé Mühren-tribune in verband met veiligheidsverplichtingen. De afgelopen periode hebben seizoenkaarthouders op de Jaap Jonk-tribune en Pé Mühren-tribune hun wensen omrent de herindeling kunnen aangeven. FC Volendam heeft bij de herindeling zoveel als mogelijk proberen te voorzien in de behoefte van zoveel mogelijk seizoenkaarthouders en heeft hierbij ook rekening gehouden met families en vriendengroepen.

Verlengen

Vanaf woensdag 17 mei is het mogelijk om jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 te verlengen. Tot en met woensdag 31 mei profiteer je van een voordelig tarief. Vanaf donderdag 1 juni gelden de reguliere prijzen. Jouw stoel is gereserveerd tot en met donderdag 15 juni. Verleng je jouw seizoenkaart niet vóór die tijd, dan vervalt jouw reservering voor het nieuwe seizoen als huidig seizoenkaarthouder.

Verlengen kan online via www.fcvolendam.nl/tickets. Wanneer je inlogt via jouw account, zie je dat de stoel(en) van jouw seizoenkaart(en) automatisch gereserveerd staan. Jouw fysieke seizoenkaart wordt voor aanvang van het seizoen 2023-2024 verstuurd naar jouw huisadres. Ook vind je jouw seizoenkaart digitiaal in de ticketomgeving.

Nieuwe seizoenkaarten

Huidige seizoenkaarthouders hebben voorrang boven nieuwe seizoenkaarthouders. Omdat FC Volendam voor wat betreft seizoenkaarten in het seizoen 2022-2023 uitverkocht is, kan FC Volendam niet garanderen dat het voor het seizoen 2023-2024 stoelen beschikbaar komen voor nieuwe seizoenkaarthouders. Dit is afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat hun stoel verlengt. FC Volendam communiceert op een later moment over de eventuele mogelijkheid voor nieuwe seizoenkaarthouders. Bellen of mailen naar FC Volendam hierover heeft geen zin.

*Als oud-speler van FC Volendam betaal je een speciaal tarief. Neem contact op met de administratie.