Wij Gaan Heen! | Seizoenkaart 2024-2025

Wij Gaan Heen! FC Volendam gaat nu weer, weer naar de Keuken Kampioen Divisie. Maar FC Volendam gaat altijd Heen, naar de Eredivisie! Ongeacht welke divisie FC Volendam speelt gaan supporters naar het Kras Stadion. Met z'n allen blijven we onze ambitie voor de lange termijn najagen: promotie naar de Eredivisie. Misschien niet gelijk, maar Volendammers gaan altijd heen. En met de gratis sjaal bij verlenging of aankoop van een seizoenkaart laat jij zien dat je Heen gaat. Tot 31 mei was het mogelijk om te verlengen; vanaf zaterdag 1 juni om 12:00 uur gaan alle resterende seizoenkaarten in de vrije verkoop. Klik hier om jouw seizoenkaart te scoren.

Nieuwe seizoenkaart

Vanaf 1 juni vervallen de reserveringen van de huidige seizoenkaarthouders en vanaf dat moment wordt het ook voor mensen zonder seizoenkaart mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen. De overgebleven seizoenkaarten gaan vanaf 12:00 uur in de vrije verkoop.

Scoor gratis Wij Gaan Heen-sjaal

Als jij jouw seizoenkaart hebt verlengd, kun je vanaf vrijdag 17 mei jouw 'Wij Gaan Heen'-sjaal afhalen in de fanshop van FC Volendam. Dit kan op de momenten dat de fanshop geopend is. De openingstijden zijn hier te bekijken. Laat jij zien dat jij ook weer Heen gaat, dan val je wellicht in de prijzen. Post een foto van jezelf met de 'Wij Gaan Heen'-sjaal en maak kans om mooie prijzen, waaronder gesigneerde shirts, een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Volendam in het nieuwe seizoen en zelfs een buitenlandse voetbalreis (t.w.v. ‚ā¨ 500,-). Mail jouw foto naar [email protected] en maak kans!

*Als oud-speler van FC Volendam betaal je een speciaal tarief. Neem contact op met de administratie.

 

Stappenplan: hoe bestel ik mijn seizoenkaart?

 

Stap 1: Om een seizoenkaart te kopen van FC Volendam ga je naar www.fcvolendam.nl/tickets. Je komt dan in de online ticketomgeving FC Volendam. In de rechter bovenhoek zie je een button inloggen.

Stap 2: Op het volgende scherm heb je twee mogelijkheden.

  1. Ik heb al een account: in dat geval log je in met jouw emailadres en wachtwoord.
  2. Ik heb nog geen account: in dat geval klik je op 'Account aanmaken' onder het kopje 'Eerste keer inloggen'.

Stap 3: Bij het aanmaken van een nieuw account heb je twee opties: 'Ik ben bekend bij de club' of 'Ik wil mij registreren'.

  1. Ik ben bekend bij de club: Zodra je op deze button klinkt verschijt er onderin je scherm twee invulvelden waar je jouw relatienummer en postcode invoert. Klik daarna op 'controleren'.
  2. Ik wil mij registeren: Vul de velden die verschijnen in.

Stap 4: Hierna krijg je een melding: de activatie is gelukt. Er is een activatiemail gestuurd naar het genoemde emailadres. Zodra de mail binnenkomt kun je je account activeren. Dat doe je door op de activatielink te klikken die in de mail staat.

Stap 5: Na het aanmelden kun je met je mailadres een nieuw wachtwoord aanmaken. Bij het inloggen gebruik je voortaan het genoemde mailadres plus het wachtwoord dat je hebt genomen. Na het inloggen kom je in het verkoopscherm en bestel je op jouw gewenste stoel jouw seizoenkaart.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de koop van je seizoenkaart? Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen hierover.