Seizoenkaarten

Steun FC Volendam vanaf de tribunes van het Kras Stadion!

Hieronder vind je de prijzen voor seizoen 2017-2018. Hier staat ook aangegeven hoe je je nieuwe seizoenkaart kunt bestellen en betalen. Verleng je seizoenkaart en geef deze actie door aan je familie, vrienden, buren en kennissen. Laat de tribunes van FC Volendam volstromen, dan schreeuwen we onze club met z’n allen naar de overwinning!

Beleef de tweede seizoenshelft live en schreeuw FC Volendam naar een hogere plek!

Hij is er weer: de halve SeizoenClubCard! Dit seizoen is het voor FC Volendam taak om de aansluiting te vinden met de bovenste regionen, de plekken waar FC Volendam hoort te staan! Dit kunnen de mannen natuurlijk niet alleen. FC Volendam heeft uw steun hierbij nodig!

Korting met je seizoenskaart!

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden lang toegang tot de tribune van jouw keuze, je ontvangt vanaf nu mooie kortingen bij geselecteerde partners van FC Volendam. Iedere week introduceren we bovendien nieuwe deelnemers aan deze “voordeelcommunity”, dus de seizoenkaart wordt letterlijk steeds meer waard! Na een paar bezoekjes aan onze partners op de Dijk of aankopen bij onze partners heb je de kaart al terugverdiend en vanaf dat moment gaat je seizoenkaart zelfs geld opleveren... Klik hier voo rmeer informatie

Seizoenkaarten 2017-2018, hoe te bestellen

Online
Alle seizoenkaarthouders ontvangen in de maand april een brief waarmee ze hun huidige seizoenkaart kunnen verlengen. Ben je geen seizoenkaarthouder en heb je deze brief dus niet ontvangen, dan kun je eenvoudig online een seizoenkaart aanvragen. Klik hier om online een seizoenkaart voor FC Volendam aan te vragen


Offline
Tevens is het mogelijk schriftelijk een seizoenkaart aan te vragen. Kom hiervoor langs bij de administratie van het Kras Stadion en vraag naar het reserveringsformulier. Vul deze volledig in en lever het in bij de administratie of stuur het op naar:

FC Volendam
Postbus 82
1130 AB Volendam

Voeg een kopie van uw legitimatiebewijs bij.

Er zijn twee manieren om uw schriftelijk aangevraagde seizoenkaart te betalen:
1. D.m.v. overboeking op rekeningnummer NL72ABNA0235484709 t.n.v. RKFC Volendam (vergeet niet uw stoelnummer + vak er bij te vermelden)
2. Contant of PIN bij de administratie van het Kras Stadion. Neem je legitimatiebewijs mee, wij maken een kopie.

• Onder de bestelde seizoenkaarten verloten we een VIP-arrangement voor een skybox
• Beleef een rondleiding door het Kras Stadion

Volwassenen vanaf 19 jaarVakkenSeizoenkaart Jupiler LeagueDagkaart Jupiler League
Dr. DuintribuneDB/DD€ 225,-€ 25,-
Dr. DuintribuneHS/DA/DE/DT€ 215,-€ 25,-
Jaap JonktribuneJD/JE€ 150,-€ 15,-
Jaap JonktribuneJA/JB/JC/JF/JG/JH € 140,-€ 15,-
Pé MührentribuneAlle vakken€ 115,-€ 12,50
Jaap BondtribuneAlle vakken€ 115,-€ 12,50

Jongeren 
13 t/m 18 jaar

VakkenSeizoenkaart Jupiler LeagueDagkaart Jupiler League
Jaap JonktribuneAlle vakken€ 10,-€ 3,50
Pé MührentribuneAlle vakken€ 10,-€ 3,50
Jaap BondtribuneAlle vakken€ 10,-€ 3,50

    

Jeugd 
t/m 12 jaar
VakkenSeizoenkaart Jupiler LeagueDagkaart Jupiler League
Jaap JonktribuneAlle vakken€ 0,-€ 3,50
Pé MührentribuneAlle vakken€ 25,-€ 3,50
Jaap BondtribuneAlle vakken€ 25,-€ 3,50

   

GRATIS naar de thuiswedstrijden van Jong FC Volendam
Volgend seizoen speelt Jong FC Volendam een complete competitie in de landelijke Derde Divisie van het amateurvoetbal met tegenstanders als IJsselmeervogels, Huizen, Quick Boys etc etc. Bovendien doet het team nog volop mee voor promotie naar de hoogste landelijke amateurcompetitie: de Tweede Divisie! Kaarten voor deze wedstrijden kosten volgens KNVB norm €7,50, maar op vertoon van uw seizoenkaart mag u GRATIS de wedstrijden van Jong FC Volendam bijwonen. 

LET OP!
Tijdens de eventuele laatste wedstrijd van Jupiler Play-Offs finale worden er géén seizoenkaarten verkocht. Bestel uw kaart dus tijdig om gebruik te maken van de korting!Laatste nieuws