Ticketverkoop

Tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam hangt er altijd een gezellige sfeer in het Kras Stadion! Het Kras Stadion ligt midden in het centrum van Volendam en ook als u geen seizoenkaart van FC Volendam heeft is het mogelijk om thuiswedstrijden te bezoeken.

Leuk voor jong én oud!

Online kaartverkoop

De wedstrijden gaan online in de verkoop zodra er een vooroverleg met de bezoekende club heeft plaatsgevonden.
Vaak is dit vier tot vijf weken van te voren. Ziet u online de wedstrijd nog niet staan dan vragen wij u om ons online verkoopkanaal in de gaten te houden.

Op dit moment kunt u uw kaarten online aanschaffen en op de wedstrijddag afhalen bij de administratie onder de hoofdtribune (Dr. Duintribune). De administratie is te bereiken via de schuifdeuren. 

Let op: het online verkoopkanaal is uitsluiten bestemd voor supporters van FC Volendam en niet voor supporters van de bezoekende club. FC Volendam heeft het recht om supporters van de bezoekende club te weren bij de ingang van het stadion. Restitutie is niet mogelijk. De koper/aanvrager van de tickets is ten alle tijden verantwoordelijk voor alle aangeschafte tickets. Doorverkoop of doorgeven van tickets is strafbaar!

Losse kaartverkoop

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tickets op wedstrijddag bij de kassa’s aan te schaffen.

Voor vragen over onze ticketverkoop:

Seizoenkaart 2018/2019

Het is nog mogelijk: dé seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019! Nu met een late beslisserskorting! Het slot van het afgelopen voetbaljaar heeft nieuwe tegenstanders opgeleverd als FC Twente, Sparta Rotterdam en Roda JC! Beleef daarom een heel jaar spanning en sensatie met tegenstanders als FC Twente, Sparta Rotterdam vanaf jouw eigen stoel in het KRAS Stadion en juich de mannen van Hans de Koning naar de overwinning!

Wedstrijden met een ClubCard verplichting

Voor sommige wedstrijden bij FC Volendam is online ticketverkoop alleen mogelijk als u in bezit bent van een ClubCard (CC) of uiteraard de SeizoenClubCard (SCC). Dit komt voort uit de veiligheidseisen van de gemeente. Wanneer u dus ook deze wedstrijden wilt bezoekent moet u in bezit te zijn van één van de eerder genoemde persoonsgebonden lidmaatschappen.    Laatste nieuws