Informatie Ticketverkoop

Tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam hangt er altijd een gezellige sfeer in het Kras Stadion! Het Kras Stadion ligt midden in het centrum van Volendam en ook als u geen seizoenkaart van FC Volendam heeft is het mogelijk om thuiswedstrijden te bezoeken.

Leuk voor jong én oud!

(Online) ticketverkoop

Alle wedstrijden staan vanaf het begin van het seizoen online in de verkoop.
Per wedstrijd kunnen maximaal twee tickets per persoon besteld worden.

Dit aantal kan verhoogd worden zodra er een vooroverleg met de bezoekende club en onze gemeente heeft plaatsgevonden.
Dit is ongeveer vier tot vijf weken van te voren. Vaak wordt dit aantal vervolgens verhoogd naar vier of acht tickets per persoon afhankelijk van het risico van de wedstrijd.

Tickets zijn online aan te schaffen voor de volgende tribunes:
- Jaap Jonktribune (excl. de vakken JD/JE)
- Pé Mührentribune
- Jaap Bondtribune

Online tickets zijn € 1,- goedkoper! Ticketacties uitsluitend online geldig (hoofdtribune niet beschikbaar).

Bent u FC Volendam supporter en wilt u de wedstrijd graag bijwonen vanaf de hoofdtribune (Dr. Duintribune), dan kunt u tickets aanvragen bij de afdeling ticketing via:

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tickets op wedstrijddag bij de kassa’s aan te schaffen.

Let op: het (online) verkoopkanaal is uitsluitend bestemd voor supporters van FC Volendam en niet voor supporters van de bezoekende club of personen die woonachtig zijn in deze regio. FC Volendam heeft het recht om supporters van de bezoekende club te weren bij de ingang van het stadion. Restitutie is niet mogelijk. De koper/aanvrager van de tickets is te allen tijde verantwoordelijk voor alle aangeschafte tickets. Doorverkoop of doorgeven van tickets is strafbaar!

Seizoenkaart 2019/2020

FC Volendam slaat een nieuwe weg in! 
Een nieuwe uitdaging met nieuwe kansen: daar wil je toch bij zijn!


Wedstrijden met een ClubCard verplichting

Voor sommige wedstrijden bij FC Volendam is online ticketverkoop alleen mogelijk als u in bezit bent van een ClubCard (CC) of uiteraard de SeizoenClubCard (SCC). Dit komt voort uit de veiligheidseisen van de gemeente. Wanneer u dus ook deze wedstrijden wilt bezoekent moet u in bezit te zijn van één van de eerder genoemde persoonsgebonden lidmaatschappen.    Laatste nieuws