Ticketverkoop

Tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam hangt er altijd een gezellige sfeer in het Kras Stadion! Het Kras Stadion ligt midden in het centrum van Volendam en ook als u geen seizoenkaart van FC Volendam heeft is het mogelijk om thuiswedstrijden te bezoeken.

Leuk voor jong én oud!

(Online) kaartverkoop

De wedstrijden gaan online in de verkoop zodra er een vooroverleg met de bezoekende club heeft plaatsgevonden.
Vaak is dit vier tot vijf weken van te voren. Ziet u online de wedstrijd nog niet staan dan vragen wij u om ons online verkoopkanaal in de gaten te houden.

Op dit moment kunt u de kaarten online bestellen en op de wedstrijddag afhalen bij de administratie onder de hoofdtribune
(Dr. Duintribune). De administratie is te bereiken via de hoofdingang (schuifdeuren). 

Kaarten zijn online aan te schaffen voor de volgende tribunes:
- Jaap Jonktribune (excl. de vakken JD/JE)
- Jaap Bondtribune

Bent u FC Volendam supporter en wilt u de wedstrijd graag bijwonen vanaf de hoofdtribune (Dr. Duintribune) dan kunt u kaarten aanvragen bij de afdeling kaartverkoop via:

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tickets op wedstrijddag bij de kassa’s aan te schaffen.

Let op: het online verkoopkanaal is uitsluitend bestemd voor supporters van FC Volendam en niet voor supporters van de bezoekende club. FC Volendam heeft het recht om supporters van de bezoekende club te weren bij de ingang van het stadion. Restitutie is niet mogelijk. De koper/aanvrager van de tickets is ten alle tijden verantwoordelijk voor alle aangeschafte tickets. Doorverkoop of doorgeven van tickets is strafbaar!

Wedstrijden met een ClubCard verplichting

Voor sommige wedstrijden bij FC Volendam is online ticketverkoop alleen mogelijk als u in bezit bent van een ClubCard (CC) of uiteraard de SeizoenClubCard (SCC). Dit komt voort uit de veiligheidseisen van de gemeente. Wanneer u dus ook deze wedstrijden wilt bezoekent moet u in bezit te zijn van één van de eerder genoemde persoonsgebonden lidmaatschappen.    Laatste nieuws