Faninformatie: Alles over je bezoek aan FC Volendam - Fortuna Sittard

vrijdag 17 maart 2023, 20:00 uur

15 maart 2023 / Eredivisie

Vrijdagavond ontvangt FC Volendam het Limburgse Fortuna Sittard. Voor de tweede keer dit seizoen nemen de clubs het tegen elkaar op, ditmaal in het Kras Stadion. Om 20:00 uur klinkt het fluitsignaal voor het begin van de eerste helft en poogt FC Volendam op aansluiting met de club uit het zuiden. Het stadion is vanaf 18:00 uur geopend. In dit bericht lees je alles over je wedstrijdbezoek.

Geldige toegangskaart

Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart naar de wedstrijd. Je kunt plaats nemen op de tribune waar jouw seizoenkaart recht op geeft. Zakelijke relaties dienen hun businessclubcard mee te nemen.

Uitverkocht 

Het duel tegen Fortuna Sittard is uitverkocht. We verwachten daarom flinke drukte in en rondom het Kras Stadion. Kom daarom op tijd naar het stadion.

Fanshop

De fanshop is om 11:30 uur geopend en sluit om 22:00 uur.

OneLove

Tijdens het speelweekend van 17/18/19 maart wordt aandacht gevraagd vóór verbinding en tegen racisme en discriminatie in de samenleving. Er wordt hiermee aangehaakt bij de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie op 21 maart. Voorbeeld voor het uitdragen van de campagne is de aanvoerdersband waarmee Carel Eiting vrijdag gaat spelen.

OneLove is een belangrijke boodschap die het DNA van het voetbal raakt: voetbal speel en beleef je altijd samen. De liefde voor het voetbal brengt miljoenen mensen bij elkaar. Dat is het mooie en unieke van voetbal. Racisme en discriminatie sluiten mensen uit en staan dus haaks op waar het voetbal voor staat.

Muziekfeest op de stip

Voor extra gezelligheid zal er in de rust een door AVROTROS-gesponsord optreden zijn van ALEX.

Eerder dit seizoen was het ook al feest op de middenstip, met bijvoorbeeld Sven Versteeg (zie foto)

Overige bezoekersinformatie

•   Het stadion is twee uur voor aanvang open. We verwachten flinke drukte, zorg daarom dat je op tijd naar het stadion komt.
•   Vergeet je seizoenkaart niet.
•   Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
•   Omwille de verwachte drukte zijn er extra toiletten geplaatst in het Kras Stadion. Het betreft plaskruizen die in elke hoek van het Kras Stadion zijn geïnstalleerd.
•   Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.
•   De verkooppunten zijn geopend voor eten en drank.
•   Roken in het stadion is niet toegestaan.
•   Houd je aan de huisregels, met een nadrukkelijk verzoek om géén vuurwerk af te steken. Dit heeft de club al meerdere boetes opgeleverd.Laatste nieuws