Faninformatie: Alles over wedstrijdbezoek aan FC Volendam - N.E.C.

12 augustus 2022

De eerste thuiswedstrijd van het Eredivisie-seizoen staat aanstaande zondag op het programma. Om 12.15 uur wordt er in het Kras Stadion afgetrapt tegen N.E.C. Het stadion is om 10.15 uur geopend. In dit bericht lees je alles wat je moet weten over je wedstrijdbezoek.

Geldige toegangskaart

Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart naar de wedstrijd. Je kunt plaats nemen op de tribune waar jouw seizoenkaart recht op geeft. Zakelijke relaties dienen hun businessclubcard mee te nemen.

Kaartverkoop

De allerlaatste kaarten voor de terugkeer van het Kras Stadion in de Eredivisie zijn nu beschikbaar in de ticketshop. Als er zondagochtend nog kaarten beschikbaar zijn vindt er ook verkoop aan de stadionkassa's plaats.

Warmte

Het wordt zondag erg warm. Zorg dat je goed voorbereid naar het stadion komt, door je bijvoorbeeld in te smeren. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt gecommuniceerd welk beleid FC Volendam hanteert om de supporters te voorzien van verkoeling.

Extra toiletten

Omwille de verwachte drukte zijn er extra toiletten geplaatst in het Kras Stadion. Het betreft plaskruizen die in elke hoek van het Kras Stadion zijn geïnstalleerd.

Overige bezoekersinformatie

•   Het stadion is twee uur voor aanvang open. Er zijn veel kaarten verkocht voor de wedstrijd en we verwachten dus flinke drukte. Zorg daarom dat je op tijd naar het stadion komt.
•   Vergeet je seizoenkaart niet.
•   Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
•   Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.
•   De verkooppunten zijn geopend voor eten en drank.
•   Roken in het stadion is niet toegestaan.
•   Houd je aan de huisregels, met een nadrukkelijk verzoek om géén vuurwerk af te steken. Dit heeft de club al meerdere boetes opgeleverd.

Contact

De administratie van FC Volendam is op zaterdagen gesloten. FC Volendam is dan telefonisch niet bereikbaar. Kijk op de contactpagina voor de actuele openingstijden. 

Fanshop

De fanshop is twee uur voor de wedstrijd en twee uur na de wedstrijd geopend. In de fanshop zijn zondag de nieuwe petjes en trainingscollectie te koop.Laatste nieuws