Faninformatie uitduel tegen Ajax

24 januari 2023

FC Volendam speelt donderdag 26 januari om 21:00 uur in de Eredivisie een uitduel tegen Ajax. De kaartverkoop hiervoor is gestart. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Amsterdam. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een uitkaart. De kaartverkoop loopt tot dinsdag 24 januari 23:59 uur.

Er zijn in totaal 800 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij Ajax. Het gaat om 400 buskaarten en 400 autokaarten. 

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 400 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket is in totaal € 28,-. De bus vertrekt om 19.30 uur vanaf Tase-terrein. Het omwisselpunt is op het parkeerterrein van de bussen bij het stadion van Ajax.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 16,50
Beveiligingskosten: € 2,50

Auto

Autokaarten voor Ajax-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 400 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is € 17,50. Supporters die met de auto gaan kunnen hun auto parkeren op P2 (Let op: de parkeerkosten daar zijn €15,-). Je kunt bij het uitvak van Ajax je kaart omwisselen. Auto's mogen niet voor 20:00 uur bij P2 zijn.

Wedstrijdkaart: € 15,- (Deze prijs heeft Ajax zo vastgesteld)
Beveiligingskosten: € 2,50

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Amsterdam te bevinden.
  • In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken.


Laatste nieuws