Faninformatie uitduel tegen FC Twente

31 januari 2023

FC Volendam speelt zondag 12 februari om 16:45 uur in de Eredivisie een uitduel tegen FC Twente. De kaartverkoop hiervoor is gestart. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Enschede. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een uitkaart. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 10 februari 23:59 uur.

Er zijn in totaal 900 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij FC Twente. Het gaat om 450 buskaarten en 450 autokaarten. 

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 450 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket is in totaal € 36,50,-. De bus vertrekt om 13:30 uur vanaf Tase-terrein. Het omwisselpunt is op het parkeerterrein bij het stadion van FC Twente.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 25,-
Beveiligingskosten: € 2,50

Auto

Autokaarten voor FC Twente-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 450 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is in totaal € 11,50. Supporters die met de auto gaan kunnen hun auto parkeren bij het stadion van FC Twente. Je kunt daar je kaart omwisselen. Auto's mogen niet voor 15:45 uur bij het uitvak van FC Twente zijn.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Beveiligingskosten: € 2,50

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Enschede te bevinden.
  • In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken.


Laatste nieuws