Faninformatie voor Ajax-uit op woensdag 27 september

25 september 2023

FC Volendam speelt woensdag 27 september om 21:00 uur een uitduel tegen Ajax. De kaartverkoop voor dit Eredivisieduel is gestart. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Amsterdam. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de online ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een geldige uitkaart. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 22 september 23:59 uur.

Voor de voorrangsgroep is de kaartverkoop beschikbaar vanaf maandag 11 september. Overige supporters kunnen vanaf woensdag 13 september 12:00 uur een kaart kopen. Er zijn in totaal 600 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij Ajax. Het gaat om 400 buskaarten en 200 autokaarten.

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 400 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket zijn in totaal € 24,50. De bus vertrekt om 19:30 uur vanaf het Tase-terrein richting de Johan Cruijff ArenA. Het omwisselpunt is op het parkeerterrein bij het stadion van Ajax.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 12,-
Beveiligingskosten: € 3,50

Auto

Autokaarten voor Ajax-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 200 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is in totaal € 18,50. Let op: auto’s mogen niet aanwezig zijn bij het stadion vóór 20:00 uur. Let op: parkeren bij de Johan Cruijff ArenA kost 20 euro.

Wedstrijdkaart: € 15,-
Beveiligingskosten: € 3,50

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart / seizoenkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Amsterdam te bevinden.
  • In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken.
  • In het bezoekersvak worden alleen betalingen met PIN geaccepteerd.
  • In het bezoekersvak zijn twee trommels en een megafoon toegestaan. Daarnaast zijn ook spandoeken toegestaan. Een megavlag is alleen toegestaan bij opkomst.


Laatste nieuws