Faninformatie voor uitduel tegen Feyenoord op donderdag 7 december

27 november 2023

FC Volendam speelt donderdag 7 december om 21:00 uur een uitduel tegen Feyenoord. De kaartverkoop voor dit Eredivisieduel start maandag 20 november om 12:00 uur voor de voorrangsgroep. Woensdag 22 november om 12:00 uur kan de rest van de supporters kaarten kopen. Voor dit duel geldt een verplichte buscombi. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de online ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een geldige uitkaart. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 1 december 23:59 uur.

Voor de voorrangsgroep is de kaartverkoop beschikbaar vanaf maandag 20 november 12:00 uur. Overige supporters kunnen vanaf woensdag 22 november 12:00 uur een kaart kopen. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij Feyenoord.

Georganiseerde busreis

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 500 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket zijn in totaal € 27,-. De bus vertrekt om 17:30 uur vanaf het Tase-terrein richting De Kuip. Het omwisselpunt is bij de ingang van het uitvak bij het stadion van Feyenoord.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 14,50
Beveiligingskosten: € 3,50

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart / seizoenkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Rotterdam te bevinden.
  • In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken.
  • In het bezoekersvak worden alleen betalingen met PIN geaccepteerd.
  • In het bezoekersvak zijn geen megafoons en trommels toegestaan. Bij opkomst is een megavlag toegestaan. Spandoeken zijn toegestaan. Ajax-uitingen zijn niet toegestaan.


Laatste nieuws