Jong FC Volendam ontvangt het TEC van Van Kippersluis in het Kras Stadion

zaterdag 19 november 2022, 15:30 uur

17 november 2022 / Jack's League

Aanstaande zaterdag neemt Jong FC Volendam het op tegen TEC. De Volendammers en de Tielenaren trappen om 15.30 uur af in het Kras Stadion. 

De ploeg van Hans van de Haar staat één plaatsje onder de Volendammers op de ranglijst: plaats zeventien. Een gevaarlijke positie, waar TEC maar al te graag vanaf stapt. Afgelopen weekend verloor het met 0 - 3 van Spakenburg. De week daarvoor was FC Lisse te sterk: 4 - 0. Tegen Kozakken Boys speelde het met 1 - 1 gelijk. Ook het KNVB Bekertoernooi was na een ronde voorbij, toen TEC van de tegenstander van vorig weekend verloor. Spakenburg was met 2 - 1 te sterk. 

Ondanks een hoop versterkingen afgelopen zomer, gooit TEC dus nog geen hoge ogen. Met Doriano Marvin Kortstam, Jaheem Uiterloo, Adham El Idrissi, Ramon Leewin, Ricardo Fernandes, Gallio Esajas, Noah Staal, Nick van den Dam, Lars ten Teije, Danny van Haaren en Marciano Mengerink heeft TEC een hoop nieuwe namen binnengehaald. Één nieuwe naam in het bijzonder: Kevin van Kippersluis. De ex-FC Volendammer verruilde afgelopen zomer Quick Boys in voor de ploeg uit Tiel. Van Kippersluis speelde 107 wedstrijd voor FC Volendam. Daarin vond de spits 23 keer het net. 

Smaakmaker Antonioli 

Voor TEC is het de taak om Jong FC Volendam-middenvelder Joey Antonioli af te stoppen. De jonge spelverdeler is al het hele seizoen goed bezig. Met vijf goals en twee assists, drukt hij wekelijks zijn stempel op de wedstrijd. 

Oranje vs Oranje

Beide teams stralen oranje uit, dus dat oranje wint is natuurlijk niet zo gek. Toch kleurt een wedstrijd tussen Jong FC Volendam en TEC vaker het Tielse oranje. Van alle acht ontmoetingen won Jong FC Volendam er maar twee. Vijf keer won TEC en maar één keer werden de punten verdeeld.

Laatste vijf duels

21-05-2022 | TEC - Jong FC Volendam: 2 - 0
27-11-2021 | Jong FC Volendam - TEC: 4 - 0

Lequincio Zeefuik, Koen Blommestijn en Tayrell Wouter (2x)
01-02-2020 | Jong FC Volendam - TEC: 3 - 1
Dyllandro Panka, Jim Beers en Youssouf Blel
31-08-2019 | TEC - Jong FC Volendam: 2 - 0
14-04-2019 | TEC - Jong FC Volendam: 1 - 0

Arbitrage en Twitter

De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van Nick Smit. Hij zal bijgestaan worden door Max Wolfkamp en Dennis van Berk. Robin Brinkman is aangesteld als vierde official

De wedstrijd is ook live te volgen via het Twitteraccount van FC Volendam. Via hashtag #JVOTEC zal alles te volgen zijn.

Bezoekersinformatie

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Ook is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-.

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar [email protected]Laatste nieuws