Jong FC Volendam - Quick Boys vervroegd naar zaterdag 4 december

zaterdag 4 december, 14:00 uur

30 november 2021 / Jack's League

Jong FC Volendam speelt op zaterdag 4 december om 14.00 uur thuis tegen Quick Boys. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op 13 november, maar mede door de vervanging van het veld in het Kras Stadion werd dit duel verplaatst naar 18 december. De KNVB gebruikt het komende speelweekend, dat door de beperkende maatregelen van het kabinet rond het coronavirus voor een groot deel zonder voetbal wordt afgewerkt, om inhaalwedstrijden te faciliteren.

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet bepaald dat met de nieuwe coronamaatregelen sporten na 17.00 uur niet is toegestaan. Hierdoor wordt komend weekend het regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren in de A-categorie stopgezet. De KNVB faciliteert in dit weekend wel inhaalwedstrijden, om zo het aantal gespeelde duels in een competitie gelijker te trekken. Jong FC Volendam en Quick Boys grijpen deze mogelijkheid aan om de inhaalwedstrijd naar aanstaande zaterdag 14.00 uur te verplaatsen.

Na het Kamerdebat, beslist de KNVB over het doorgaan en de insteek van de geplande wedstrijden op 11/12 december en 18/19 december. Afhankelijk van de mogelijkheden om te trainen, worden de competities stilgezet, inhaalwedstrijden gefaciliteerd of een regulier programma georganiseerd. Hierover volgt op een later moment communicatie.Laatste nieuws