Jong FC Volendam sluit oefencampagne af in mineur

V.V. Noordwijk - Jong FC Volendam: 2 - 0 (0 - 0)

14 augustus 2021 / Oefenwedstrijd

Jong FC Volendam ging zaterdagmiddag richting Noordwijk voor de laatste oefenwedstrijd van de campagne. Na een doelpuntloze eerste helft, moesten de Volendammers uiteindelijk toch hun hoofd buigen voor Noordwijk. De wedstrijd werd geëindigd in een 2 – 0 verliespartij

De eerste helft was niet de meest spectaculaire helft. Pas na twintig minuten werd het eerste schot op doel gericht. Sem van Oosten wist zich vrij te spelen en haalde uit. Zijn inzet werd gered door Volendam keeper Dion Vlak. Een kwartier later was het Noordwijk-verdediger Emiel Wendt die vanuit een corner op doel kopte. Ook deze inzet had Vlak klemvast.

Verse krachten

Na de rust kwamen er nieuwe namen in het veld. Zo zagen we Jordi Blom, Tayrell Wouter, Jozhua Vertrouwd, Levi Volkers en Kayne van Oevelen het veld betreden. De eerste kansen werden al gecreëerd na drie minuten. Volendam creëerde een snelle counter. Milan de Haan speelde de bal naar Tayrell Wouter. Die sprintte zichzelf tussen de verdedigers door. Zijn inzet verdween echter achter het net.

Tien minuten na rust wist Noordwijk de bal in het Volendamse net te werken. Op aangeven van Overvliet, wist Wendt de 1 – 0 achter Kayne van Oevelen te koppen. Drie minuten later was het Sem van Oosten die wilde uithalen. Jay Kruiver wist dit te voorkomen door zijn voet voor de bal te zetten.

Van Oevelen goud waard

Het was een waar flipperkast moment in de zestien van Volendam. Noordwijk kreeg vier keer de kans om de voorsprong te vergroten, ware het niet dat Kayne van Oevelen in bloedvorm verkeerde. Toch moest hij drie minuten later toegeven aan Sander Bosma. Na drie reddingen wist Bosma uit de rebound toch via de binnenkant van de paal de 2 – 0 te maken. Zo verloor Jong FC Volendam zijn laatste oefenduel van V.V. Noordwijk

S.V. Spakenburg

Zaterdag 21 augustus begint de competitie voor Jong FC Volendam. Deze trappen we af in het uitduel tegen S.V. Spakenburg. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

56’ Emiel Windt 1 – 0
86’ Sander Bosma 2 – 0

Opstelling V.V. Noordijk: Lars Jansen, Sam Willemse, Dylan Rietveld, Rob Overvliet, Toer Bouwman, Sander Bosma, Raïes Roshanali, Thomas Reynaers, Sem van Oosten, Marc de Kruijs, Emiel Wendt

Opstelling Jong FC Volendam: Dion Vlak (46. Kayne van Oevelen); Jay Kruiver (61. Rob Tol), Jay Koorndijk (61. Lex Veerman), Sjors Kramer (77. Milan de Haan), John Hilton (46. Jozhua Vertrouwd); Milan de Haan (61. Myron Mau-Asam), Kevin Visser (46. Levi Volkers), Younes Taha El Idrissi (46. Tayrell Wouter); Dyllandro Panka (46. Jordi Blom), Jim Beers (61. Milan Zonneveld), Martijn Kaars (61. Achraf Douiri)