Jong FC Volendam verwelkomt GVVV op dinsdagavond

dinsdag 22 maart 2022, 20:00 uur

22 maart 2022 / Jack's League

Lang genieten van de 2-0 winst op ASWH afgelopen zaterdag kon Jong FC Volendam niet. De ploeg van Kiki Musampa staat dinsdagavond namelijk tegenover GVVV in het Kras stadion. Vanwege de coronastop spelen de teams uit Jack's League midweekse speelrondes, om zo te competitie tóch op tijd uit te spelen. De aftrap tussen Jong FC Volendam en GVVV vindt om 20:00 uur plaats. 

GVVV bezit momenteel de laatste plek in de ranglijst. Met tien punten uit zeventien wedstrijden, wordt het een zware taak voor de ploeg uit Veenendaal om uit de degradatiezone te komen. Uit de laatste vijf wedstrijden, haalden zij vijf punten. Er werd één keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren. 

De gevaarlijkste man aan Veenendaalse zijde is Jordi Bitter. De topscorer van GVVV heeft dit seizoen drie goals tegen de touwen geschoten. Dit deed hij tegen Kozakken Boys, IJsselmeervogels en Jong FC Volendam. In die editie wonnen de Volendammers in Veenendaal met 2-5. 

Eerste keer GVVV-thuis

Het is de eerste keer dat GVVV naar Volendam trekt. De laatste, en enige, twee edities vonden plaats in Veenendaal. 

Laatste twee edities:

04-09-2021 | GVVV - Jong FC Volendam: 2 - 5
Tayrell Wouter, Milan Zonneveld, Achraf Douiri, Koen Blommestijn en Walid Ould-Chikh
30-11-2019 | GVVV - Jong FC Volendam: 3 - 1
Ibrahim El Kadiri

Arbitrage en live-verslag

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van arbiter Clay Ruperti. Aan de zijlijnen wordt hij geassisteerd door Franca Overtoom en Jordi Philippus Been. De vierde official is Eric van der Vaart. Kun je zaterdag niet aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar wil je wel de wedstrijd volgen? Via ons Twitteraccount wordt live verslag gedaan. Via de hashtag #jvogvv is alles te volgen.

Bezoekersinformatie

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Ook is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-.

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De Jaap Jonk Tribune is de enige tribune die in gebruik is. Deze is vanaf 14.00 uur geopend.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar [email protected]

Foto’s: Pro Shots / Stefan Koops


Laatste nieuws