Revanche tegen Noordwijk lonkt voor Jong FC Volendam

zaterdag 11 september 2021, 15:00 uur: Jong FC Volendam - Noordwijk

09 september 2021 / Jack's League

Na de overwinning op GVVV afgelopen zaterdag, streeft Jong FC Volendam ernaar om deze lijn door te trekken. Deze te vervolgen tegen Noordwijk. In de oefencampagne verloor de ploeg van Johan Plat tegen Noordwijk (2 – 0 uit). Tijd om dat recht te zetten.

Noordwijk is het seizoen minder begonnen. Met drie punten uit drie wedstrijden, staat de club uit Noordwijk op de dertiende plek. Ook op de transfermarkt was het een matig seizoen voor Noordwijk. Met een hoop vertrekkers en maar drie nieuwkomers, moet Noordwijk knokken om dit seizoen heelhuids door te komen. De nieuwe gezichten bij Noordwijk zijn Lars Jansen (VVSB), Lucas Coopmans (Almere City) en Donovan Slijngard (Zalgiris).

Revanche

14 augustus j.l. was Noordwijk de thuisspelende ploeg in de verloren oefenwedstrijd tegen de oranjehemden. Ondanks dat Kevin Visser en Martijn Kaars die middag meespeelden, wisten de heren van Plat de wedstrijd niet om te buigen naar een winstpartij. Die gedachte laait het vuur extra op. Overigens werd er in competitieverband maar één keer eerder gevoetbald tegen Noordwijk. De overige wedstrijden werden door de welbekende coronamaatregelen geschrapt.

Terugblik tegen Noordwijk
14-12-19
| Noordwijk – Jong FC Volendam: 5 – 1
Youssouf Blel

Arbitrage

De werstrijd van zaterdag is in handen van de heer Thomas Hardeman. Hij zal er, met aan de zijlijnen Rick ter Hoeven en Laurens Maas, voor zorgen dat wedstrijd netjes gaat verlopen. De vierde official is Jeen Boringa.

Seizoenkaarten en ticketverkoop

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-. Er is géén coronatoegangsbewijs nodig. Die betekent wel dat het verplicht is om op anderhalve meter afstand te zitten.

Bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De Jaap Jonk Tribune is de enige tribune die in gebruik is. Deze is vanaf 14.00 uur geopend.
- Op de tribunes hanteren wij anderhalve meterregel.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar [email protected].

Twitter-verslag

Mocht je nou graag de wedstrijd willen volgen, maar kan je er niet fysiek bij zijn? Via ons Twitter-account wordt er live verslag gedaan. De wedstrijd is te volgen via onze Twitter-feed of via de hashtag #jvonoo. 

 Laatste nieuws