Wedstrijden tussen Jong FC Volendam en ASWH altijd doelpuntrijk

zaterdag 19 maart 2022, 15:00 uur

17 maart 2022 / Jack's League

Na twee uitduels op rij, treedt Jong FC Volendam eindelijk weer eens aan in eigen huis. Dit keer krijgt de ploeg van Kiki Musampa ASWH over de vloer. In het uitduel wonnen de Volendammers overtuigend met 0-3 van de heren van Rogier Veenstra. Tijd om dat thuis nog eens over te doen. De aftrap is om 15:00 uur in het Kras stadion.

ASWH vult momenteel de zestiende plek van de ranglijst in. Met negentien punten uit achttien wedstrijden, staan ze nu op de nacompetitie-plekken. Met zeven punten uit de laatste vijf wedstrijden, kan je moeilijk zeggen dat de ploeg van Veenstra 'uit vorm' is. Afgelopen zaterdag speelde het gelijk tegen Koninklijke HFC: 2 - 2. 

Kijkend naar de selectie is de meest ervaren speler Henrico Drost. De verdediger speelde voor SC Heerenveen, Excelsior, RKC, NAC, VVV en De Graafschap. Sinds vorig seizoen komt Drost uit voor ASWH. Deze winter heeft Klein Duimpje zich versterkt met verdediger Najim Haidary. Verder nam het afscheid van Yael Eisden en Luuk Admiraal. 

Geen vreemden van elkaar

Jong FC Volendam en ASWH kennen elkaar al een tijdje. De eerste ontmoeting was in 2016. Toen kwamen beide ploegen nog uit in de Derde Divisie. Toen won ASWH met 2 - 0 in eigen huis. Dat beide ploegen tegen elkaar kunnen scoren, is een feit. Gemiddeld vallen er minimaal 3 goals per ploeg in deze affiche. 

Laatste vijf ontmoetingen

18-09-2021 | ASWH - Jong FC Volendam : 0 - 3
Jim Beers, Joey Antonioli en Younes Taha El Idrissi
07-03-2020 | Jong FC Volendam - ASWH: 1 - 1
Eigen doelpunt
05-10-2019 | ASWH - Jong FC Volendam: 5 - 2
Roy Tol en Martijn Kaars
17-03-2018 | Jong FC Volendam - ASWH: 3 - 0
Kay Tejan, Rodney Smorenberg en Mo Betti
07-10-2017 | ASWH - Jong FC Volendam: 0 - 5
Jordy Hilterman (2x), Rodney Antwi (2x) en Gerry Vlak

Arbitrage en live-verslag

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van arbiter Nick Tunnissen. Aan de zijlijnen wordt hij geassisteerd door Gijs van Mun en Jack Koornneef. De vierde official is René Wiedijk. Kun je zaterdag niet aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar wil je wel de wedstrijd volgen? Via ons Twitteraccount wordt live verslag gedaan. Via de hashtag #jvoasw is alles te volgen.

Bezoekersinformatie

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Ook is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-.

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De Jaap Jonk Tribune is de enige tribune die in gebruik is. Deze is vanaf 14.00 uur geopend.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar [email protected]

Foto’s: Pro Shots / Remko Kool


Laatste nieuws