Agenda

 

MELD U AAN VOOR HET ONDERNEMERSCAFÉ!
Vrijdag 1 december organiseert Next Generation het tweede Ondernemerscafé van dit voetbalseizoen. In navolging van de succesvolle eerste editie wordt wederom antwoord gegeven op ondernemersvragen en komen ondernemers bij elkaar om van elkaar te leren.

Thema van deze bijeenkomst is ‘Succes van het familiebedrijf – De nieuwe generatie’. Wie beter dan Gert & Tom van der Valk; vierde generatie in deze succesvolle restaurantketen, om dit voor te zitten.

Interessant?
Meldt u dan snel aan via info@fcvolendam.org voor dit unieke netwerkevent, uiteraard gevolgd door een culinair warm/koud-buffet en de belangrijke wedstrijd FC Volendam – Almere City FC.

 

Dit jaar zal het kerstgala, op zaterdag 16 december 2017, voor het eerst georganiseerd worden door de 2 referenties op het gebied van topsport in Volendam: FC Volendam en HV KRAS/Volendam. 

Een avond top entertainment met artiesten als Dré Hazes, Pascal Redeker en OG3ne. Runderkamp zal de gasten deze avond laten genieten op culinair gebied, terwijl topartiesten als Dré Hazes en OG3ne optreden en de Nederlandse volkszanger Pascal Redeker. De vierde topartiest is nog een verrassing. 

Het Topsport Gala zal plaatsvinden in de thuishaven van de handbal, Sporthal Opperdam (Heideweg 4, 1132 DB Volendam). De zaal wordt omgetoverd tot een spectaculair gala met Quinty Trustfull als presentatrice.

Opbrengst gala
De opbrengst van het gala gaat dit jaar naar de jeugdopleidingen van beide verenigingen. Met deze opbrengst kan de doorstroom naar de topsport teams voor de jeugd gerealiseerd worden, waardoor er meer lokale spelers in het eerste komen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.topsportgalavolendam.nl

 Laatste nieuws