Agenda

Vrijdag 2 maart organiseert Next Generation een nieuwe editie van het Ondernemerscafé, voor alle leden van businessclub ‘Het andere Oranje’. Vanaf 16:45 uur heten we alle geïnteresseerden van harte welkom in de Orange Lounge van het Kras Stadion en thema van dit ondernemerscafé is ‘Hoe word ik relevant binnen mijn branche?’.
 
Wij zijn trots te kunnen melden dat we Eddy Guyt van 100%NL Magazine bereid hebben gevonden deze editie voor te zitten en op basis van zijn ervaringen de discussie te leiden.

Businessclublid Eddy Guyt is dit jaar 25 jaar ondernemer. Als jonge twintiger had hij 200 medewerkers in dienst in 3 landen. Later was hij de uitvinder van het ‘eigen keuze kerstpakket’. Daarnaast kende  hij ook diverse mislukkingen als ondernemer. Daartoe kan het door hem in 2009 opgerichte uitgeversbedrijf 100%NL, niet worden gerekend. Het bedrijf bereikt via diverse titels jaarlijks meer dan 10 miljoen mensen en zijn partnernetwerk wordt alom geroemd. In 2016 ontving hij een Mercur als meest innovatieve media ondernemer.
 
Het thema wordt onderverdeeld in de volgende deelonderwerpen die voor vrijwel iedere onderneming actueel zijn: 
•    Hoe kom ik aan de juiste mensen?
•    Hoe behoud ik mijn beste werknemers?
•    Hoe kan ik innovatief zijn?
•    Hoe ga ik om met de digitalisering?
•    Hoe krijg ik de gunfactor?
•    Hoe verbeter ik de kwaliteit van mijn producten en diensten?

Nieuwsgierig naar zijn ervaringen, tips en do’s en don’ts? Geef je dan snel op voor een inspirerende en vooral interactieve sessie. Geef je dus nu voor deze inspirerende en interactieve sessie op door te reageren op dit schrijven en draag een eigen stelling aan. Aan de hand van de mening en adviezen van andere ondernemers komen we hier allemaal weer iets wijzer uit!
 
Uiteraard wordt het evenement gevolgd door een culinair warm/koud-buffet en aansluitend de belangrijke wedstrijd FC Volendam – FC Eindhoven. Graag tot vrijdag 2 maart in het Kras Stadion en... neem vooral andere geïnteresseerden mee!

Op zaterdag 17 maart 2018 wordt dit jaarlijkse Sponsorfeest gehouden! Ditmaal bij de AMVO “De gastheer van Volendam”, in feestzaal de Bühne, Julianaweg 106 te Volendam. De aanvang van het feest is om 19.00 uur en de zaal gaat open om 18.45 uur.

Het feest is toegankelijk voor alle leden van businessclub “Het Andere Oranje”, alle leden van Next Generation, alle leden van de Club van 200 en alle sponsoren van FC Volendam. Elk lid mag zijn of haar partner van harte meenemen en dat betekent dat ieder lid maximaal 2 kaarten kan bestellen.
Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden met het optreden van de bekende topband “Tilt”! Momenteel is de organisatie ook nog doende met een mogelijke gast artiest, maar of dat gaat lukken blijft een verrassing. Zij zullen in ieder geval al hun muzikale talenten aanspreken om er een gezellig spektakel van te maken. Ook culinair zult u verrast worden met heerlijke happen. En natuurlijk hopen we dan dat we vanaf vrijdag 12 januari de punten volop gaan pakken zodat we tijdens het feest kunnen toasten op wellicht een periodetitel!

Evenals voorgaande jaren vragen wij een kleine bijdrage voor het feest in de vorm van € 20,- p.p. Voor dit bedrag krijgt u één gratis lot dat bij binnenkomst uitgedeeld wordt en uiteraard toegang tot het feest met daarbij hapjes, drankjes, live muziek en gezelligheid in overvloed.
Uiteraard is er weer een grote loterij waarbij unieke prijzen te winnen zijn. De loten voor de loterij kosten €10,- per stuk. Wilt u van tevoren toegangskaarten en loten via een factuur bestellen?

Stuur dan een e-mail naar Gery Veerman via gery.veerman@fcvolendam.org. Vermeld duidelijk uw bedrijfsnaam, factuuradres en het aantal toegangskaarten en loten.

Opgeven voor het feest kan door de € 20,- per persoon zo snel mogelijk:
- over te maken op IBAN nr. NL72 ABNA 0235 4847 09 t.n.v. FC Volendam o.v.v. Sponsorfeest, uw naam, adres, postcode en woonplaats. Uw toegangskaarten worden dan opgestuurd.
- contant of per PIN te betalen bij de administratie van FC Volendam (kantoortijden geopend). Neem deze brief ook mee! U krijgt dan direct uw toegangskaarten.

Het kantoor is alle werkdagen geopend van 08.30 uur tot en met 17.15 uur en op wedstrijddagen geopend van 08.30 t/m 22.00 uur.

Meldt u zich aan voor of bij een bepaalde groep, vermeld dit dan bij de aanmelding met daarbij ook uw mobiele nummer. Aanmelden kan tot maandag 13 maart 2018, wees er dus snel bij want vol = vol.

Grote groepen (vanaf 8 personen) kunnen een tafel reserveren bij René Pannekeet (06) 22 18 03 55, of een mail naar sturen naar info@amvo.nl
Bij een tafelreservering voor groepen graag een contactpersoon vermelden met zijn of haar mobiele nummer.

Wij hopen uiteraard wederom op een massale belangstelling voor het feest en kijken uit naar uw komst!

Ga mee naar Liverpool! We verblijven van 6 t/m 9 april 2018 in het prachtige Hilton Hotel welke zich op loopafstand bevindt van het centrum. Mede-businessclubleden Kino Eerdhuijzen en Jan (Pom) Zwarthoed van Le Pompadour zitten ook in de organisatie en kennen alle ins en outs van Liverpool op het gebied van lekker eten en de vele bezienswaardigheden. We brengen per trein een bezoek aan het prachtige stadje Chester. We gaan met de boot over de Mersey en brengen een bezoek aan het Beatles-museum. Kortom, een weekend om nooit te vergeten!

De stadsderby: Everton - Liverpool
Deze topwedstrijd wordt in ditzelfde weekend gespeeld! Deze wedstrijd gaan we bekijken in een typisch Engelse pub. Degene die deze wedstrijd live willen bijwonen kunnen contact opnemen met de organisatie (Klaas of Peter). Zij zullen proberen kaarten te bemachtigen in samenwerking met Number 1 Voetbalreizen.

Aanmelden kan t/m vrijdag 23 februari middels e-mail of telefoon bij Klaas de Boer en/of Peter Verdegaal
Mail of bel uw gegevens naar klaasdeboer52@gmail.com – 06-53166932 of pj.verdegaal@outlook.com – 06-51343304

 

 Laatste nieuws