Programma Seizoen 2019-2020

FC Volendam Business Academy

Ook tijdens seizoen 2019-2020 bieden FC Volendam en Feeld -First In Sports And Business- de FC Volendam Business Academy aan!

Middels de oprichting van de Business Academy probeert FC Volendam het business netwerk een stap verder te brengen en binnen de identiteit van de club specifieke kennis over te dragen. Zodoende vinden dit seizoen een vijftal unieke evenementen plaats; drie Workshops gekoppeld aan een spreker van internationale allure, één 'Leadership Intent 2.0-dag' en een 2-daagse Business Academy-reis naar Sevilla!

De verdere invulling, definitieve datums en de mogelijkheid tot inschrijven volgt op korte termijn!

 

 

Martijn Molleman, Manager Commercie FC Volendam
“De zakelijke relaties van FC Volendam zijn enorm belangrijk voor de stabiliteit en de sportieve ambities van de club. Natuurlijk zijn hiervoor de verbondenheid met FC Volendam en de prestaties op het veld een belangrijke voorwaarde, maar daarnaast kan het netwerk zelf alle partijen veel winst opleveren. Het is daarom onze ambitie om op een innovatieve en inspirerende wijze de verbinding met onze zakelijke relaties nog verder te versterken. Graag nodig ik daarom alle zakelijke relaties en geïnteresseerden van FC Volendam uit voor de FC Volendam Business Academy tijdens seizoen 2018/'19!”Laatste nieuws