Business Academy

FC Volendam Business Academy

Met ingang van seizoen 2018/’19 starten FC Volendam en Feeld -First In Sports And Business- de FC Volendam Business Academy

Middels de oprichting van de Business Academy probeert FC Volendam het business netwerk een stap verder te brengen en binnen de identiteit van de club specifieke kennis over te dragen. Nog dit seizoen, op 20 april voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, vindt zodoende een uniek evenement plaats; de start van FC Volendam Business Academy. Een evenement dat in het teken staat van inspiratie, ontwikkeling en het versterken van het zakelijke netwerk.

Kick-off Event, vrijdag 20 april 2018

Om de FC Volendam Business Academy in seizoen 2018/'19 een vliegende start te geven wordt alvast afgetrapt tijdens de laatste competitie thuiswedstrijd van het huidige seizoen. In een informatieve en dynamische kennissessie, met gastsprekers als Ronald de Boer (oud-speler van o.a. Ajax, FC Twente en FC Barcelona), Floris Evers (oud-hockeyer en tweemaan winnaar van Olympisch zilver), Joost Leenders (Topcoach van De Talentenacademie) en Lea Sternborg-Pinxt (Commercieel directeur bij FC Volendam top- en jeugdsponsor Rabobank), staat het thema 'Winnen, verliezen en (blijven) presteren' centraal. Dit thema geeft de mogelijkheid actief op zoek te gaan naar ingrediënten die leiden tot succes. Aangereikt door inspirerende presentaties wordt een interactief programma samengesteld dat de basis moet vormen voor de Academie in het aankomende voetbalseizoen.

Programma (eerste opzet):

          15.00 Opening door dagvoorzitter Joost Leenders.
          Actieve inbreng van de tafels (elke tafel heeft 5 tot 8 deelnemers).

          15.30 Interview van Ronald de Boer (oud-speler Ajax, FC Twente en FC Barcelona) door Joost Leenders over de prestatie wetten:
          • ECHT willen
          • Gewoon DOEN
          • PIJN lijden
          • Positief Egoïsme

De verbinding van de wetten van succes met de dagelijkse realiteit binnen organisaties. De wetten van succes worden toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de sport en vanuit het bedrijfsleven. Actieve inbreng vanuit de tafels.

          16.00 Pauze en netwerken

          16.20 Floris Evers over de strijd van een olympisch teamplayer: over terugvechten en overwinnen. Voorbeelden en metaforen die gebruikt kunnen worden om in organisaties te kijken naar het overwinnen van tegenslagen.

          16.50 Teamprestaties en individuele kracht, een opdracht aan de tafels. De tafels krijgen een casus uit de sportpraktijk van FC Volendam die wordt getoetst aan de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De tafels worden in roulatie ondersteund door één van de Keynote speakers of facilitators: in direct gesprek met Arnold Mühren en andere FC Volendam-prominenten. Feedback van Floris Evers of een van de aanwezige deskundigen.

          17.30 Cooling down door Lea Sterenborg-Pinxt (Cmmercieel directeur Rabobank) en Joost Leenders.

          18.15 Afsluiting seminar met netwerkborrel en Walking Dinner (buffet).

          20.00 FC Volendam - Jong Ajax

 

Tarieven deelname:

- Businessclublid FC Volendam: GRATIS
- Geen Businessclublid, maar wel verbonden aan FC Volendam: € 50,- incl. BTW
- Geen Businessclublid, open inschrijving: € 155,- incl. BTW

Martijn Molleman, Manager Commercie FC Volendam
“De zakelijke relaties van FC Volendam zijn enorm belangrijk voor de stabiliteit en de sportieve ambities van de club. Natuurlijk zijn hiervoor de verbondenheid met FC Volendam en de prestaties op het veld een belangrijke voorwaarde, maar daarnaast kan het netwerk zelf alle partijen veel winst opleveren. Het is daarom onze ambitie om op een innovatieve en inspirerende wijze de verbinding met onze zakelijke relaties nog verder te versterken. Graag nodig ik daarom alle zakelijke relaties en geïnteresseerden van FC Volendam uit voor het kick-off event van de FC Volendam Business Academy op 20 april.”Laatste nieuws