Programma Seizoen 2018/'19

FC Volendam Business Academy

Tijdens seizoen 2018/’19 bieden FC Volendam en Feeld -First In Sports And Business- de FC Volendam Business Academy aan!

Middels de oprichting van de Business Academy probeert FC Volendam het business netwerk een stap verder te brengen en binnen de identiteit van de club specifieke kennis over te dragen. Zodoende vinden dit seizoen een vijftal uniekel evenementen plaats; drie seminars en twee workshops onder de vlag van de FC Volendam Business Academy. Evenementen die in het teken staan van inspiratie, ontwikkeling en het versterken van het zakelijke netwerk:

 

EVENT 5: TALENTONTWIKKELING (seminar)

vrijdag 19 april 2019, 15:00 - 18:30
Met aansluitend om 20:00 uur: FC Volendam - N.E.C. Nijmegen

Sprekers:
- Ronald de Boer(o.a. Ajax, FC Barcelona en analist voor FOX Sports)
- Elske Doets(Zakenvrouw van het jaar 2017)
- Carel Eiting(Speler Ajax)

HET SEMINAR

Dit seminar gaat over de grote uitdaging om talent in de organisatie te krijgen en te behouden. Aan de hand van voorbeelden uit de sport waarbij scouting een grote rol speelt en aan de hand van de zoektocht naar talent in het bedrijfsleven worden adviezen gegeven en succesvolle cases behandeld. De vraag is waar je talenten vindt en hoe je talenten herkent. Daarnaast is het koesteren van talent een uitdaging zeker in relatie tot anderen in de organisatie. Ook de vraag hoe je talenten laat ontwikkelen en groeien en of je ze moet binden aan je organisatie wordt hier behandeld. In een actieve werkvorm gaan de sprekers op zoek naar opvattingen van de deelnemers en geven ze feedback vanuit hun eigen ervaringen.

 
Wat levert het de deelnemer op?

Kennis van en praktijkadviezen over:

  • Herkennen en erkennen van talent
  • De voordelen en valkuilen van talent in je organisatie
  • Praktijk toepassingen en uitdagingen


HET NETWERK

Met ingang van seizoen 2018 - 2019 starten FC Volendam en FEELD -First In Sports And Business- de FC Volendam Business Academy.

Middels de oprichting van de Business Academy probeert FC Volendam het businessnetwerk een stap verder te brengen en binnen de identiteit van de club specifieke kennis over te dragen.

Dit seizoen, op vijf verschillende dagen voorafgaand aan de thuiswedstrijden (3x) van FC Volendam, vindt zodoende een uniek evenement plaats; Business Academy FC Volendam. Deze reeks events staan in het teken staat van inspiratie, ontwikkeling en het versterken van het zakelijke netwerk.

Tijdens dit evenement heeft u de uitgelezen mogelijkheid om gebruik te maken van het totale aanbod van de Businessclub van FC Volendam. Maak kennis met het sterke netwerk, de hospitality en tal van anderen mogelijkheden van de businessclub van FC Volendam.


DE WEDSTRIJD

Na afloop van dit evenement heeft u de mogelijkheid om de wedstrijd FC Volendam - NEC Nijmegen vanaf de businesstribute te aanschouwen. Deze mogelijkheid is van alle zakelijke faciliteiten voor, tijdens en na de wedstrijd voorzien, denk hierbij aan eten, drinken, hospitality en toegang tot de businesstribune in het KRAS Stadion.


PROGRAMMA

14.30   Inloop

15.00   Introductie van het programma en de sprekers

15.15   Interview door Joost Leenders

               met Ronald de Boer en Carel Eiting over talenten en uitdagingen

15.45   Casus Binden en Boeien van talent

            Deelnemers gaan rechtstreeks in gesprek met de sprekers

 Per tafel komen Ronald de Boer, Carel Eiting, Ronald van Aggelen en Elske Doets adviezen geven en uitdagingen neerleggen.

16.45   pauze

17.00   Interview met Elske Doets over Talenten vinden en binden

            Joost Leenders op zoek naar de bron van talent

18.00   Couchbattle

            Een wedstrijd over stellingen tussen de sprekers en de deelnemers.

            Inspirerende en actieve werkwijze om opvattingen te toetsen,

            Gekoppeld aan een quiz over de Business Academy FC Volendam

18.30   Afsluiting en buffet

20.00   FC Volendam - NEC Nijmegen

 

 

Martijn Molleman, Manager Commercie FC Volendam
“De zakelijke relaties van FC Volendam zijn enorm belangrijk voor de stabiliteit en de sportieve ambities van de club. Natuurlijk zijn hiervoor de verbondenheid met FC Volendam en de prestaties op het veld een belangrijke voorwaarde, maar daarnaast kan het netwerk zelf alle partijen veel winst opleveren. Het is daarom onze ambitie om op een innovatieve en inspirerende wijze de verbinding met onze zakelijke relaties nog verder te versterken. Graag nodig ik daarom alle zakelijke relaties en geïnteresseerden van FC Volendam uit voor de FC Volendam Business Academy tijdens seizoen 2018/'19!”Laatste nieuws