Programma Seizoen 2019-2020

FC Volendam Business Academy

Ook tijdens seizoen 2019-2020 bieden FC Volendam en Feeld -First In Sports And Business- de FC Volendam Business Academy aan!

De FC Volendam Business Academy is er voor u en uw medewerkers, voor mensen uit de sport- en zakenwereld, maar vooral voor iedereen die wilt leren van nationale topsprekers en topsporters. Bij de FC Volendam Business Academy staan leren en vermaken centraal en wordt dit overgebracht met de Volendamse mentaliteit: concreet, praktisch en toepasbaar.

Bovendien zijn alle sessies laagdrempelig en interactief. Er is de mogelijkheid om met de sprekers in gesprek te gaan en foto’s te maken. Met gepaste trots presenteren wij u het restant van het programma voor seizoen 2019-2020 dat bestaat uit een tweetal workshops, een leadership intent evenement en optioneel een geweldige Academyreis naar Sevilla!

 

Thema: Naar Tokio met de vrouwen; de weg vol kuilen naar het succes van de OranjeLeeuwinnen
Het verhaal van een topcoach in het vrouwenvoetbal

Bijzonderheden: Het verhaal van Sarina Wiegman over het aansturen van een team tot grote hoogte en de offers die dat vraagt. Aangevuld met de waarnemingen van Helene Hendriks; sportverslaggeefster bij FOX Sports.

Deelnemers krijgen na afloop een voucher voor een teamanalyse van maximaal acht personen.

 

Inhoud: Een workshop over breinwijs werken en leiderschap
Leiderschap in bedrijf en op het veld

Hoe leiders leiden en ondernemers creëren. Een bijenkomst van vier uur vol humor en passie. Erik Scherder (neuropsycholoog) en Ronald van Aggelen (leiderschapscoach) staan garant voor een bijeenkomst waar nog lang over zal worden nagepraat.

Deelnemers krijgen na afloop de boeken “Singing In The Brain” van Erik Scherder en “Mindhacking Voor Teams” van Ronald van Aggelen.

 

Onderwerp: De stille kracht achter de succesreeks van de Nederlandse mannen
In gesprek met onze bondscoach

Bijzonderheden: het gesprek met onze bondscoach staat onder leiding van mental coach Joost Leenders die ook Ajax begeleidt. Stel uw vragen, ga in gesprek en geef advies over het naderende EK. Verwonder u over succes door verbinding te maken.

Onder de deelnemers worden zes tickets verloot van de eerste EK-groepswedstrijd die op 14 juni in Amsterdam wordt gespeeld.

 

Als kers op de taart is er in het weekend van 21, 22 en 23 maart 2020 een reis naar Sevilla. De reis staat in het teken van de psychologie achter voetbalsucces. Associate professor Alicia Arenas verzorgt een praktisch college over teamsuccessen en hoe organisaties daar profijt van trekken. Merel van Dongen (speelster bij Real Betis en de OranjeLeeuwinnen) spreekt over de psychologie van het Leeuwinnen-team en Oranje-international Luuk de Jong spreekt over het verschil in mentaliteit tussen Spanje en Nederland.

Op zondag zien we de wedstrijden van het Real Betis dameselftal tegen Athletic Club Bilbao en aansluitend de mannen van Real Betis tegen Granada. Na afloop van deze laatste wedstrijd is er een backstage stadiontour en een exclusieve ontmoeting met de spelers.

 

Inschrijven en Tarieven

U kunt zich inschrijven voor een serie aan bijeenkomsten, optioneel aangevuld met de inspirerende leer- en voetbalreis naar Sevilla. Losse kaarten zijn niet beschikbaar.


Passe-partout Business Academy:

Voor de vier kennisbijeenkomsten geldt het tarief van € 450,- (excl. 21% BTW) per persoon.


Passe-partout Business Academy + Academyreis Sevilla

Voor het volledige programma inclusief reis geldt het tarief van € 799,- (excl. 21% BTW) per persoon.


Inschrijven voor de FC Volendam Business Academy: www.bafcvolendam.com


 

Martijn Molleman, Manager Commercie FC Volendam

“De zakelijke relaties van FC Volendam zijn enorm belangrijk voor de stabiliteit en de sportieve ambities van de club. Natuurlijk zijn hiervoor de verbondenheid met FC Volendam en de prestaties op het veld een belangrijke voorwaarde, maar daarnaast kan het netwerk zelf alle partijen veel winst opleveren. Het is daarom onze ambitie om op een innovatieve en inspirerende wijze de verbinding met onze zakelijke relaties nog verder te versterken. Graag nodig ik daarom alle zakelijke relaties en geïnteresseerden van FC Volendam uit voor de FC Volendam Business Academy tijdens seizoen 2019/'20!”Laatste nieuws