Businessclub 'Het Andere Oranje'

Treed toe tot het enorme netwerk van FC Volendam!

De Businessclubleden van FC Volendam bekijken de thuiswedstrijden van 'Het Andere Oranje' vanaf een luxe lederen seat op het business bordes voor de Rabo Lounge. Uiteraard hebben de Businessclubleden daarnaast exclusief toegang tot de geheel gerenoveerde Rabo Lounge, met geweldige horeca- en cateringvoorzieningen. Zo genieten zij voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van een overheerlijk en fantastisch warm- en koud buffet.
FC Volendam heeft inmiddels meer dan 275 fanatieke businessclubleden, waarvan sommigen ook geregeld uitwedstrijden van FC Volendam bezoeken.

Tussen de Businessclubleden is een enorm relatienetwerk ontstaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vele zakendeals door partners van de club bij FC Volendam zijn afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.
Het voetbal, de sport met verreweg de grootste media-aandacht, biedt u namelijk een uitstekende mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en daarmee uw netwerken te onderhouden en te verstevigen. De businessclub van FC Volendam is het ideale platform voor het ontmoeten van relaties die interessant zijn voor uw bedrijf.

Kijk voor meer informatie op fcvolendam.nl/zakelijk/onze-sponsoren of neem contact op met [email protected]Laatste nieuws