Club van 200

De Club van 200 van FC Volendam is een hechte groep supporters die iedere thuiswedstrijd samen komen in het Kras Stadion. Op de eerste verdieping, in de mooie Club van 200, genieten ze tijdens de rust en voor en na de wedstrijd van de unieke sfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben ze iedere wedstrijd een gezellige avond.

Het lidmaatschap van de Club van 200 biedt nog veel meer voordelen. Er zijn leuke activiteiten voor de leden, een gezellige feestavond, lady’s day etc. Nieuwsgierig geworden?

Wilt u ook lid worden van deze gezellige club supporters? Hieronder vind u meer informatie! 


Prijzenoverzicht lidmaatschap Club van 200 + seizoenkaart.
Alle onderstaande prijzen zijn inclusief BTW

Jupiler League  Eredivisie  
Normaal lidmaatschap€ 668,75Normaal lidmaatschap€ 844,-
Bij aanbrengen nieuw lid€ 441,88Bij aanbrengen nieuw lid€ 602,-

 

 

Activiteiten voor seizoen 2017/2018

  • Sponsorfeest in de Jozef
  • 2 x dit seizoen special Ladies Day
  • Iedere thuiswedstrijd gratis meedoen aan de 'Man of the Match'-loterij
  • 3 x dit seizoen een ludieke actie zoals bijv. de “snertdag"
  • Diverse keren een live optreden
  • 2 x Dineren tegen actietarief in de Koningshoek (uitsluitend bij Jupiler League)
  • Naamsvermelding op de sponsorwand voor ieder lid
  • 6x de 'Club van 200-euroloterij' met hele mooie prijzen.


Actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang 50% korting op uw contributie van de Club van 200
De kosten voor het lidmaatschap van de Club van 200 + seizoenkaart bedragen dit jaar € 668,75 incl. BTW. Brengt u een nieuw lid aan (hieronder verstaan we iemand die vorig jaar geen lidmaatschap had van de Club van 200) dan ontvangt u 50% korting op uw contributie en betaalt u slechts € 441,88 incl. BTW.

Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.

Actie!: lidmaatschap 65+
Speciaal voor de pensioen genietende voetballiefhebber hebben we samen met het FC Volendam bestuur een mooie actieprijs kunnen maken voor de aankomende seizoenen. Indien je geen eigen bedrijfsvorm meer hebt en de respectabele leeftijd van 65 hebt bereikt, kunnen wij een lidmaatschap voor de Club van 200 + seizoenkaart aanbieden voor € 500,00. Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.

Sponsorfeest 2018
Afgelopen 1 april 2017 werd het jaarlijkse Sponsorfeest gehouden in de Jozef te Volendam. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest met maar liefst 300 enthousiaste aanwezigen. De datum voor het Sponsorfeest 2018 is reeds vastgelegd op 24 maart 2018. 

Nieuwsbrief Club van 200
Wij sturen iedere maand een nieuwsbrief via de mail naar alle leden. Hier staan leuke weetjes in over de aankomende wedstrijd, een voorbeschouwing en de aankomende evenementen. Zo houden wij u op de hoogte over het reilen en zeilen van FC Volendam en de Club van 200. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen, meldt u dan aan via: demi.siebeling@fcvolendam.org.

Wij hopen u in het nieuwe seizoen te mogen begroeten in onze Club van 200 met wellicht een introducé!


Met vriendelijke groet,


Directie en bestuur van FC Volendam
Bestuur Club van 200Laatste nieuws