Appbannering

24/7 zichtbaarheid in een multifunctionele supporters- en business-applicatie!

Met ingang van seizoen 2017-2018 heeft FC Volendam een multifunctionele applicatie gelanceerd, gericht op supporters en Businessclubleden en beschikbaar voor mobiele apparaten die draaien op iOS en Android: De FC Volendam App!

De applicatie is 24/7 beschikbaar, biedt onder andere het laatste nieuws, wedstrijdrelevante informatie, de opstelling van FC Volendam en de mogelijkheid om te stemmen op de ‘Man of the Match’. Daarnaast is het voor Businessclubleden van 'Het Nieuwe Oranje' mogelijk een bannerpositie in de carrousel te reserveren tegen een geweldig laag instaptarief.

Voor een bedrag van € 350,- (excl. BTW) wordt uw bedrijf namelijk middels logovermelding genoemd in de bannercarrousel die continu zichtbaar is in de applicatie. Zodoende is uw bedrijf dus niet afhankelijk van de aanwezigheid van supporters en andere sponsoren in het stadion, maar bent u ook op niet-wedstrijddagen in beeld bij uw doelgroep. Omdat de applicatie met ingang van dit seizoen bovendien het programmaboekje vervangt, is de App hét medium om te communiceren met alle FC Volendam-supporters! 

Prijs: € 350,- per seizoen

Wilt u voor uw bedrijf een positie reserveren in de sponsorcarrousel, neem dan contact op met 
Martijn Molleman | [email protected]
Jack Tuijp | [email protected]Laatste nieuws