Webbannering

UW BANNER OP FCVOLENDAM.NL of FCVOLENDAM.NL/ZAKELIJK

Dé digitale verbinding tussen FC Volendam en uw bedrijf!

Maandelijks wordt de website van FC Volendam al minimaal 40.000 keer bekeken. Voor veel supporters en (zakelijk) geïnteresseerden is onze website dé portal voor informatie over de club. 
Door uw bedrijf te koppelen aan deze digitale identiteit van FC Volendam wordt het onder de aandacht gebracht bij alle websitebezoekers van onze club. Hierdoor mag niet alleen een toename in websiteverkeer worden verwacht, maar vooral ook een versterking van de (zakelijke) relatie tussen FC Volendam en uw bedrijf. In onze businessclub, op de tribunes en op onze website zijn veel (zakelijk) FC Volendam-geïnteresseerden aanwezig en het benadrukken van de band tussen FC Volendam en uw bedrijf via de website zal zorgen voor een grotere “gunfactor”. Hierdoor zijn supporters en andere sponsoren eerder geneigd diensten bij u af te nemen!

De prijzen voor bannering variëren per landingspagina (homepage of /zakelijk), maar zijn, afgezet tegen vergelijkbare websites, ontzettend vriendelijk ingezet. Garandeer uw bedrijf dus van een geweldige directe verbinding met de (zakelijke) bezoekers van fcvolendam.nl!

Interesse? Neem contact op met [email protected]Laatste nieuws