Webbannering

UW BANNER OP FCVOLENDAM.NL of FCVOLENDAM.NL/ZAKELIJK

De website van FC Volendam wordt maandelijks al meer dan 40.000 keer bezocht, maar biedt in de huidige vorm vrijwel geen mogelijkheden tot commerciële uitingen. Om die reden is besloten deze grondig te evalueren, renoveren en zodanig in te richten dat hier op verschillende manieren door sponsoren op geadverteerd kan worden.
Bovendien worden alle huidige “losse” website (fcvolendamzakelijk.nl, fcvolendamtickets.nl, kidsclubfcvolendam.nl, etc.) geïntegreerd op fcvolendam.nl en hierdoor zal het bezoekersaantal naar verwachting nog verder toenemen.

Door uw bedrijf te koppelen aan de digitale identiteit van FC Volendam wordt het onder de aandacht gebracht bij alle websitebezoekers van onze club. Hierdoor mag niet alleen een toename in websiteverkeer worden verwacht, maar vooral ook een versterking van de (zakelijke) relatie tussen FC Volendam en uw bedrijf. In onze businessclub, op de tribunes en op onze website zijn veel (zakelijk) FC Volendam-geïnteresseerden aanwezig en het benadrukken van de band FC Volendam – Sponsor via de website zal zorgen voor een grotere “gunfactor”. Hierdoor zijn supporters en andere sponsoren eerder geneigd diensten af te nemen bij uw bedrijf.

De prijzen voor bannering variëren per landingspagina (homepage of /zakelijk) en zijn afgezet tegen vergelijkbare websites ontzettend vriendelijk ingezet. Garandeer uw bedrijf dus van een geweldige directe verbinding met de (zakelijke) bezoekers van fcvolendam.nl en neem contact op via 

martijn.molleman@fcvolendam.org of michiel.vanhoogenhuyze@fcvolendam.orgLaatste nieuws