Skyboxen

In de uiterst luxe businessruimtes van FC Volendam kunt u uw relaties flink in de watten leggen.

Voor groepen van 10 tot 45 personen is het mogelijk een eigen ruimte te bezetten tijdens een thuiswedstrijd van 'Het Nieuwe Oranje' en het u aan niets te laten ontbreken.

Een eigen skybox of businessruimte tijdens een thuiswedstrijd van FC Volendam is dan ook de meest uitgebreide vorm van hospitality die het Kras Stadion te bieden heeft. Aan de hand van de volledig verzorgde arrangementen is het de perfecte omgeving om samen met uw zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden de wedstrijddagen van FC Volendam te beleven.  

De skyboxen in het stadion zijn vanaf 25 personen te huur. Dit is inclusief luxe warm/koud-buffet voorafgaand aan de wedstrijd, eigen personeel gedurende de hele avond en een all-in drankarrangement. Naast een schitterende ruimte hebben u en uw gasten tevens toegang tot eigen seats op het business bordes of gereserveerde stoelen centraal op de Eretribune. 

Ook buiten wedstrijddagen kunt u gebruik maken van de skyboxen in het Kras Stadion. Zo kunt u er presentaties geven, relaties ontvangen, vergaderingen houden of trainingen organiseren. Onze ruimtes zijn veelzijdig in te zetten, desgewenst voorzien van alle audiovisuele apparatuur en bovendien ontzettend voordelig geprijsd.

Kenmerken Skyboxen en Businessruimtes:

  • Exclusief te huren voor groepen van 10 tot 45 personen
  • Gevestigd op de eerste en tweede verdieping van het Kras Stadion
  • Altijd in combinatie met eigen business seats of Eretribunestoelen
  • Altijd in combinatie met een luxe warm/koud diner- of lunchbuffet (afhankelijk van aanvang wedstrijd)
  • Altijd in combinatie met volledig verzorgd drankarrangement
  • Toegang tot de businessclub Rabolounge na afloop van de wedstrijd
  • Prijzen op aanvraag

Een groot gedeelte van de beschikbare skyboxen en businessruimtes wordt voorafgaand aan het seizoen vastgelegd door onze relaties. Desalniettemin is er voor vrijwel iedere thuiswedstrijd een ruimte of arrangement samen te stellen dat voldoet aan uw wensen en behoeftes. Wilt u daarom meest exclusieve en uitgebreide FC Volendam-ervaring in het Kras Stadion, laat het ons dan weten!

Interesse in een huur van Skybox bij een thuiswedstrijd van FC Volendam?

Stuur een e-mail op [email protected] met uw bedrijf- en contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunt u niet wachten en wilt u direct contact? Bel dan met 0299 - 80 99 00.


Botterzaal - 1e etage Kras Stadion - 25 tot 45 personen


BOZU Lounge - 2e etage Kras Stadion - 35 tot 45 personenLaatste nieuws