Inspirerende ruimtes met uitzicht op het veld van FC Volendam!

Bedrijven en organisaties kunnen elk evenement houden in een inspirerende omgeving, omringd door de rijke geschiedenis en sfeer van FC Volendam in het Kras Stadion. Denk aan een vergadering, jubileum, cursus, heidedag of andere festiviteit. Daarnaast biedt FC Volendam de mogelijkheid om het evenement te combineren met een heerlijke lunch, buffet of diner, verzorgd door professionele cateringdiensten. Zo kun je jouw bijeenkomst op een smaakvolle manier laten verlopen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Elles Nieuweboer of Miranda Zwarthoed via [email protected] of door te bellen naar 06-22197563 (Elles) of 06-51617235 (Miranda).

Om jouw ervaring nog completer te maken, bieden wij ook rondleidingen aan door het stadion. Alle gasten kunnen een kijkje nemen achter de schermen en meer te weten komen over de historie en hoogtepunten van FC Volendam. Denk bijvoorbeeld daan een unieke blik in de kleedkamer, spelerstunnel, mediaruimtes of andere lounes in het Kras Stadion. Dit geeft een extra dimensie aan elk evenement en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Als kers op de taart kunnen deze dagen worden afgesloten met sportieve evenementen. Denk hierbij aan voetbaltoernooi op ons veld, een padelclinic of andere leuke teambuilding-activiteiten zoals een quiz. Dit geeft de mogelijkheid om op een informele manier met alle gasten actief bezig te zijn en de banden te versterken.

Daiwa House

Red Carpet lounge

Navetto lounge

Rabolounge

Club van 200

Kras Lounge

Indien je enthousiast bent geworden over deze mogelijkheid, nodigen wij iedereen van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om vragen te beantwoorden, een op maat gemaakt arrangement samen te stellen en jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in het Kras Stadion en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elles Nieuweboer of Miranda Zwarthoed via [email protected] of door te bellen naar 06-22197563 (Elles) of 06-51617235 (Miranda).Laatste nieuws