Uitpas aanvragen voor uitwedstrijden

Via deze pagina kun jij jouw uitpas voor het aankomende seizoen aanvragen. Alleen compleet ingevulde formulieren worden behandeld. FC Volendam streeft ernaar alle aanvragen binnen vijf werkdagen te behandelen. Een uitpas aanvragen kan uitsluitend via dit formulier; mailen of langskomen bij het Kras Stadion heeft geen zin. Houd de website van FC Volendam in de gaten voor alle informatie over de uitwedstrijden.

Ik heb een seizoenkaart

Heb je een seizoenkaart van FC Volendam voor het seizoen 2023-2024? Dan is onderstaande voor jou relevant. De kosten van de uitpas zijn € 7,50. Jouw seizoenkaart geldt in dat geval tevens als jouw uitpas. Je ontvangt dus geen fysieke uitpas. Bij het aanvragen van de uitpas dien je alle gegevens in te vullen en hoef je géén pasfoto in te leveren. In jouw persoonlijke account van de online ticketshop wordt het aankooprecht toegewezen, waardoor je bevoegd bent om tickets te kopen voor uitwedstrijden van FC Volendam.

Ik heb geen seizoenkaart

Heb je geen seizoenkaart van FC Volendam voor het seizoen 2023-2024? Dan is onderstaande voor jou relevant. De kosten van de uitpas zijn € 10,00. Je ontvangt wél een fysieke uitpas die per post wordt toegezonden. Bij het aanvragen dien je alle gegevens in te vullen én een officieel erkende pasfoto bij te voegen (zie hieronder voor de eisen). Zonder officieel erkende pasfoto wordt jouw aanvraag niet in behandeling genomen en blijven de gemaakte kosten staan. In jouw persoonlijke account van de online ticketshop wordt het aankooprecht toegewezen, waardoor je bevoegd bent om tickets te kopen voor uitwedstrijden van FC Volendam.

Altijd meenemen bij uitwedstrijden

Bij het bezoeken van een uitwedstrijd dien je onderstaande zakan altijd op zak te hebben.

  • Seizoenkaart of uitpas
  • Geldige legitimatie
  • Geldig omwisselbiljet (dit koop je per wedstrijd in de ticketshop)

Verlies seizoenkaart / uitpas

Bij verlies van de seizoenkaart/uitpas dien je direct een nieuwe kaart aan te vragen bij de administratie van het Kras Stadion. In verband met het direct betalen kan dit alleen fysiek in het Kras Stadion. Zonder nieuwe pas ben je niet in staat uitwedstrijden van FC Volendam te bezoeken. Let op: het blijft praktisch wél mogelijk om een ticket voor uitduels te kopen, maar zonder uitpas heb je hier verder niks aan.

De uitpas of seizoenkaart voor uitwedstrijden is zonder nadrukkelijke toestemming van FC Volendam niet overdraagbaar.

Eisen pasfoto

  • Houd je hoofd rechtop en midden in het beeld 
  • Je blik gericht op de camera
  • Je foto is in kleur en scherp
  • Zorg voor een neutrale achtergrond
  • Draag geen zonnebril, hoed, pet of andere gezichtsbedekkende voorwerpen


Laatste nieuws